Milyen karórát válassz a különböző szettekhez?

Milyen karórát válassz a különböző szettekhez?

Mit takar egy igényes férfi külső? Milyen kiegészítőkkel lehet feldobni a hétköznapi szetteket? Összeállításunkba bemutatunk néhány óratípust, amelyek összhangban vannak a sportos, az elegáns és a minimalista stílust kedvelő férfiak ruhatárával.

Minden férfinak rendelkeznie kell egy vagy több karórával, amely illeszkedik az otthoni és a munkahelyi környezethez. A teljes öltözködéshez az óra fontos kiegészítő, amelyet minden nap viselni lehet, akár diák, alkalmazott vagy egy komoly üzletember számára.

 

Márkás karórák az árérzékeny férfiaknak!

Vásárlás során a titok kulcsa abban rejlik, hogy megtaláljuk azt a minőségi karórát, amely szuperül illeszkedik az aktuális élethelyzethez. Hiszen hogyan mutatna egy sportos police karóra egy elegáns öltönnyel?

Íme néhány tipp a luxora.hu kínálatából azok számára, akik nem szeretnének százezreket költeni egy márkás karórára, de mégis vágynak az igazi, hosszan tartó minőségre.

 

Akciós karórák a sportos életvitel kedvelőinek

Feltűnt már, hogy a sportórák általában olcsóbbak? De mi ennek a magyarázata? Az, hogy a férfi divatórákkal ellenben nem a „tárgyalóterembe” lettek teremtve, itt többnyire a funkciók kerülnek előtérbe, a nemesacélnak köszönhetően pedig sokkal tartósabbak és strapabíróbbak. Továbbá nem árt ha van egy stopperóra az időméréshez sem.

Swiss Alpine Military

Megnézem

Esprit

Megnézem

 

 

Nagyszabású elegancia férfi divatórába bújva!

Egy férfi számára, akinek számít a külcsín az öltözködés karóra nélkül nem lehet teljesen kielégítő. Amikor pedig a hozzáillő óra kiválasztására kerül sor, meg kell találni azt, ami elég elegáns az irodában és egy alkalmi eseményen, ugyanakkor elég laza otthonra is.

Most 2 olyan típusú óra közül válogathatsz kedvedre, ami egy lépéssel közelebb visz a „mindig kifinomult” pasi ismérvéhez.

Kenneth Cole

Megnézem

Police

Megnézem

 

Könnyed karóra viselete, a hétköznapi hősöknek!

Az utolsó kategória talán a legrelevánsabb, amely a feltűnésre nem vágyó férfiakat célozza meg és dobja fel valami különleges és egyszerű kiegészítővel. A lorus, esprit és police karórák kiemelkedően jó áron elérhetőek és letisztult megjelenésükkel egy kis színt csempésznek a mindennapok szürkeségébe.

Police Berkeley

Megnézem

Guess

Megnézem

Lorus

Megnézem

Police Berkeley

Megnézem

Az oldal tetejére