Az elmúlt időszak legnépszerűbb férfi karórái

Az elmúlt időszak legnépszerűbb férfi karórái

Elegáns, sportos, trendi, alkalmi, minimalista és fényűző. Csak néhány jellemző, amely körülírja a piacon megtalálható órák változatait. Talán a sokszínű választék az, ami miatt a fiatalok körében ismét divat lett az óraviselet, de egy biztos: karórát hordani újra menő!

Az okosórák megjelenésével a hagyományos, analóg karórák hosszú ideig háttérbe szorultak. Azonban mindez egy ideje megszűnni látszik, egyre többen fedezik fel a minőségi karórákban rejlő lehetőségeket. Már a tizenéves korosztály is nagy előszeretettel hordja a pontos időt, dátumot mutató, ámde klasszikus formatervű kiegészítőket.

 

Minőségi karóra az igényes ifjaknak

Az órák iránti kereslet egyre nagyobb, akárcsak a női ékszerek esetében, mégis az eladott órák többsége férfi kézre kerül. Ha szeretné Ön is meglepni valami igazán különlegessel a fiát, egy márkás karórával most nagyot nőhet a szemében.

Ha megszületett a gondolat, jöhet a vásárlás, ahol sok mindent figyelembe kell venni. Összegyűjtöttünk néhány fontos szempontot, amelynek végeredménye egy szuper karóra a luxora.hu webáruház választékában.

 

Karóra vásárlás, amikor minden apró részlet számít!

Egy ajándék kiválasztásánál fontos a minőség. Különösen igaz ez egy férfi óra esetében, amikor a pénzünkért cserébe nem kevesebbet várunk el, mint évtizedekig tartó kvalitást. A swiss alpine és a jól ismert roamer márkák rendelkeznek ezekkel az elvárásokkal, kvarcszerkezetük a legpontosabb típusú óraművek közé sorolható.

Swiss Alpine Military

Megnézem

Roamer Superior Chrono

Megnézem

 

Férfi ékszerek különleges alkalmakra

Ha az Ön fia nem híve a mindennapi óraviselésnek, de vannak különleges események az életében, akkor válasszon olyan kiegészítőt, ami az alkalmi események során lesz célszerű. Fontos, hogy a kiválasztott férfi divatóra számlapjának megfelelő legyen a mérete.

Az arányosság a titok kulcsa, minél nagyobb a csukló, annál nagyobb számlapot kell választani. Ahogyan a megfelelő méretű számlap, úgy a megfelelő szélességű óraszíj is lényeges, aminek anyaga tükrözi a klasszikusságot és az eleganciát.

Orient Sports Chrono

Megnézem

Roamer C-Line

Megnézem

 

Férfi karóra a mozgáskedvelő fiataloknak

Míg a felnőtt férfiak főleg az elegáns órákat kedvelik, addig a fiatalok számára a sportos jellegű órák a nyerőek. Különösen fontos, hogy kényelmes legyen, ne akadályozza viselőjét a mindennapi élethelyzetekben, illetve erős szerkezetű, vízálló és könnyen olvasható.

Jöjjön hát két olyan márkás karóra, ami formájuknak és esztétikájuknak köszönhetően kiválóan alkalmazkodnak a sporttevékenységekhez, de akár a mindennapi öltözethez is passzolnak.

Swiss Alpine Military

Megnézem

Police Peckham

Megnézem

Az oldal tetejére